Lewis

Opvallende Grand Galaxy Win-Zoon

 

Een van de smaakmakers van de stallionshow 2019 was Apache zoon Grand Galaxy Win. Hij toonde zonen met een mooi lang gelijnde modellen en krachtige bewegingen. Maar liefst 4 zonen konden worden aangewezen voor het verrichtingsonderzoek. Waaronder Lewis uit de keur sport-(dres) merrie Amber,die de verwachtingenna haar uitstekende IBOP resultaat van 83,5 punt in de sport heeft waargemaakt op Lichte Tour-niveau.

Haar volle broer Bandiet is eveneens Lichte Tour geklasseerd. Uit de overgrootmoeder Nicolet,keur,preferent,,prestatie (v.Balzflug) zijn onder meer de Z2 dressuurmerrie Dicolet (v.Uphill) keur sport-(dres) en de aangewezen Lichte Tour ruin Sir Jazz (v.Jazz) geboren.

Nicolet is een halfzus van twee Grand Prix Jazz zonen Oleander en Premier,die met Aat van Essen succesvol heeft gepresteerd,en van sterruin Twister (v.Cabochon) die de klasse ZZ Zwaar heeft bereikt.

 

KWPN Onderzoekrapport

Lewis is een eerlijke en betrouwbare hengst met een goede instelling. De hengst heeft een goede bereidheid tot werken en laat zich goed bewerken.

De stap is actief ,zuiver,heeft een goede overstap. De draf is goed van ruimte met een actief achterbeen dat goed te bewerken is. De galop heeft een krachtige afdruk,is goed van ruimte en is gedragen. Lewis beweegt met een goede beentechniek en een goede houding en balans. Als dressuurpaard heeft Lewis veel aanleg en geeft zijn ruiter een goed gevoel.

 

KWPN stalgedrag

Eerlijke betrouwbare hengst, makkelijk in de omgang en rustig op stal.

 

Fok/aanparingsadvies

Lewis kan beentechniek en bewerkbaarheid aan de dresssuurpaardenfokkerij toevoegen.

 

 

 

 

Details

Categorie
Dressuur
Kleur
Zwartbruin

Geslacht
Hengst

Geboortejaar
2016

Stokmaat
170 cm

Goedgekeurd
KWPN

Dekgeld vaste kosten
€ 300

Dekgeld drachtig
€ 500

Breeding Fee Total
€ 800

Sperma beschikbaar
Vers

Beschikbaar bij

Care4mare


Foto's

Video's