Giovanni

De Bijzonder getalenteerde Kwpn verrichtingstopper 2014

 

Giovanni is een zoon uit de eerste jaargang van Chippendale( Lord Leatherdale x Negro). Moeder Zarava is een elite sport (dr) merrie van het Olympische dressuurpaard en het KWPN hengst Scandic.Zelf liep Zarava nadat ze een heel goede merrietest had gelopen Lichte Tour.

Grootmoeder Tarava liep ZZL. Deze elite en sport (dr) merrie is een dochter van Negro en bracht van Don Picardi een Z1 paard.

Overgrootmoeder Nendyrava (v.Romancier) is eveneens Lichte Tour en voert de predikaten elite ,preferent prestatie en sport (dr). Ook in de fokkerij weet deze merrie te overtuigen met nakomelingen van Negro (2x) en Monaco die resp.ZZL,ZZZ en Z2 lopen.

 

Citaat KWPN

Onderzoeksrapport

Giovanni is een eerlijke en betrouwbare hengst met een zeer goede instelling. De hengst heeft zeer veel bereidheid tot werken en laat zich zeer goed bewerken. De stap is zuiver en goed van ruimte. De draf is expressief,goed van ruimte met een krachtig ondertredend achterbeen. De Galop is bergop ,zeer krachtig met zeer veel gedragenheid en ruimte. Giovanni beweegt met veel tot zeer veel souplesse en met veel tot zeer veel zelfhouding en balans. Als dressuurpaard heeft Giovanni veel tot zeer veel aanleg en geeft zijn ruiter een zeer goed gevoel.

 

Citaat KWPN

Veulenrapportage

Giovanni toonde een uniforme collectie,goed ontwikkelde veulens. De stap is goed van ruimte. De draf is lichtvoetig en ruim voldoende van ruimte ,kracht en balans. De veulens gallopperen makkelijk aan met een goed onder springend achterbeen. de galop is goed van ruimte,afdruk en balans.

KWPN aanparingsadvies

Giovanni kan bewegingstechniek toevoegen en de gallopade en instelling verbeteren in de dressuurfokkerij.

 

Eigen Prestaties

Giovanni heeft zeer goed gepresteerd in de PAVO CUP en hengstencompetitie. In de zomer van 2018 debuteerde hij als 7 jarige in de Lichte Tour met een hoge scores. Hij werd uitgezonden naar het WK voor jonge dressuurpaarden waar hij een prachtige 5e plaats in de finale behaalde.

Details

Categorie
Dressuur
Kleur
Vos

Geslacht
Hengst

Geboortejaar
2011

Stokmaat
168 cm

Dekgeld vaste kosten
€ 300

Dekgeld drachtig
€ 950

Breeding Fee Total
€ 1250

Sperma beschikbaar
Diepvries

Beschikbaar bij

Care4mare


Aanvullende info

Goedgekeurd bij :Kwpn


Foto's

Video's