Fireball

Zeer sterke, atletische en aansprekende zoon van Fürstenball

 

Fireball is een zeer sterke, atletische en aansprekende zoon van de Duitse topvererver Fürstenball.

 

Vader Fürstenball heeft een geweldige en respectabele carrière als fokhengst. Vele dochters van Fürstenball scoren hoog op keuringen, merrietesten en jonge paarden wedstrijden. Daarbij zijn er inmiddels al zeker meer dan 30 zonen van Fürstenball goedgekeurd bij diverse stamboeken.

 

Fireball is foktechnisch zeer interessant en brengt in Nederland wat vrije bloedopbouw via vader Fürstenball ( ingeteeld op Donnerhall v. Furst Heinrich x Donnerhall x Classiker) en de elite dochter van de Hannoveraanse San Remo (v. Wolkentanz x Volturno) waarbij overgrootvader Negro ervoor zorgt dat er aan kracht en power niet hoeft worden ingeleverd. Fireball komt uit een zeer veelzijdige stam die van nature werklust doorgeeft en die naast succesvolle (inter)nationale (Grand Prix) dressuurpaarden en (inter)nationale (Grand Prix) springpaarden, ook succesvolle eventingpaarden heeft voortgebracht.

 

Fireball heeft met bijzonder hoge punten het verrichtingsexamen van het NRPS afgerond. Hij ontving voor de Stap, Draf en Galop een 8,5 en voor Karakter/Werklust, Algemene Indruk, Dressuurproef en aanleg als Dressuurpaard een 9.

 

 

 

v

Details

Categorie
Dressuur
Kleur
Donkerbruin

Geslacht
Hengst

Geboortejaar
2013

Stokmaat
165 cm

Dekgeld vaste kosten
€ 300

Dekgeld drachtig
€ 950

Breeding Fee Total
€ 1250

Sperma beschikbaar
Diepvries

Beschikbaar bij

Care4mare


Foto's