Mascotte-strh

 

 

 

 

Prix gen van enGlock’s Toto Jr. en Parzival

 

Veelbelovender gefokt dan Mascotte-Strh vind je ze niet. Vader is het opkomende fenomeen Glock’s Toto Jr. N.O.P. Deze Grand eerste gekeurde zoon van de overleden Totilas heeft alles in zich om in de hoefsporen van zijn wereldberoemde vader te treden. Met Edward Gal kende Toto Jr. een geweldig Grand Prix-debuut, met kort daarop de winst op het Nederlands kampioenschap. Ook in de fokkerij is Toto Jr. begonnen aan het creëren van een opvallende nalatenschap, waar Mascotte-Strh duidelijk deel vanuit maakt.

 

Mascotte is gefokt uit niemand minder dan de beroemde merrie Orleans. Deze Jazz-dochter is allereerst een volle zus van de voormalige wereldtopper Parzival, met Adelinde Cornelissen meervoudig Europees kampioen en wereldbekerwinnaar. Ze is daarmee ook een volle zus van Fleau de Baian (eveneens Grand Prix met Cornelissen).

 

In de fokkerij heeft Orleans zich volop bewezen als moeder van het Grand Prix-paard TC Athene, Europees kampioen U25 met Jeanine Nieuwenhuis, en van de KWPN-gekeurde Governor. Deze zoon van Totilas, en daarmee een driekwart broer van Mascotte, is zeer succesvol met Adelinde Cornelissen en op weg naar een Grand Prix-debuut. Uit deze ongekend succesvolle moederlijn komen verder Bretagne-STR, Grenoble en Paso Doble (allen Grand Prix), Genua TC (Inter II) en de KWPN-gekeurde Armani en Jerveaux.

 

 

Details

Categorie
Dressuur
Kleur
Vos

Geslacht
Hengst

Geboortejaar
2017

Stokmaat
171 cm

Dekgeld vaste kosten
€ 250

Dekgeld drachtig
€ 750

Breeding Fee Total
€ 1000

Sperma beschikbaar
Vers

Beschikbaar bij

Care4mare


Aanvullende info

Drachtregeling

 

Mascotte is via vers sperma beschikbaar. Voor het dekken met Mascotte. kan er een drachtregeling worden afgesloten. De vaste kosten bedragen €250,-, bij levend veulen moet er €750,- extra voldaan worden. De totale kosten bedragen €1.000,-. De verzendkosten van het sperma bedragen €33,-.

 


Foto's