Glamourdale

FEI Wereld Kampioen 7-jarige dressuurpaarden 2018

 

Glamourdale is de onbetwiste kampioen van de KWPN hengstenkeuring 2014,de reserve kampioen van de KWPN verrichtingstest 2014,en de soevereine "FEI Wereldkampioenschap 7-jarige dressuurpaarden 2018.

Glamourdale is mooi, Glamourdale is inponerend,Glamourdale is super gefokt,Glamourdale is extreem talentvol,Glamourdale is compleet.

Glamourdale "Got it ALL".

Glamourdale is een zoon van de kampioenmaker"Lord Leatherdale,gefokt uit de preferente prokmerrie Thuja (v.Negro), een van Nederlandse beste fokmerries.

Thuja tekent voor het moederschap van de topper Glamourdale en de beide elitemerries Zonnebloem (v.Polansky) en Fresia (v.Jazz). Thuja is een volle zus van het Engelse A-kader top Grand Prix paard Numberto (Spencer Wilton) en een nicht van het zeer succesvolle Lichte Tour paard Willem Alexander (v.Negro x Flemmingh x Ahorn. Overgrootmoeder Clementine (v.Ulft) bracht handel  (v.Wolfgang) het internationale toppaard van Micheal Whitaker.

Onderzoeksrapport

Glamourdale is een eerlijke betrouwbare hengst met een zeer goede instelling. De hengst heeft zeer veel bereidheid tot werken en laat zich goed bewerken. De stap is zuiver en goed van ruimte. De draf is goed van ruimte met veel balans. De galop is bergop,zeer krachtig en met zeer veel ruimte. Glamourdale beweegt met veel tot zeer veel souplesse,zelfhouding en balans.Als dressuurpaard heeft Glamourdale zeer veel aanleg en geeft zijn ruiter een zeer goed gevoel.

Veulenrapporten de hengsten

 Glamourdale toonde een uniforme collectie ,goed ontwikkeldde, langgelijnde en aansprekende veulens die goed in het dressuurmodel staan. De stap is goed van ruimte. En de draf is bergop,goed van ruimte en souplesse. De veulens draven met een aansprekende voorhand.De Galop is krachtig,gode van ruimte en souplesse.

Eigen Prestaties

Glamourdale heeft een zeer goed gepresteerd in de Pavocup en de hengstencompetitieen behaalde in 2016 een zeer mooie 10e finaleplaats tijdens het WK voor 5-jarige jonge paarden te Ermelo.

 

In 2018 werdt Glamourdale op het Wk in Ermelo gekroond als FEI Wereld kampioen vann de 7-jarige dressuurpaarden. Zijn Galop werd beoordeeld met de ultieme 10. Inmiddels start Glamourdale Lichte Tour met 70+ scores.

 Meest opvallende nakomeligen 2018

* Karieta Texel (mv.Jazz)IBOP 81,5 punten Galop 9

* King Kong (mv.Negro) Topper van Olst Sales verkocht naar Australie.

*Koco Linda (mv.Tuschinski) 4e plaats NMK

* Vier aangewezen hengsten  2e bezichtiging HK Den Bosch,waarvan 2 zonen doorgaan naar het verrichtingsonderzoek. Lance V.O.D (mv.Davino) behaalde de 3e plaats in de kampioenskeuring.

*Kenzo (mv.Flemmingh) winnaar Gelderlandcup 3 jarigen.

Details

Categorie
Dressuur
Kleur
Zwart

Geslacht
Hengst

Geboortejaar
2011

Stokmaat
170 cm

Dekgeld vaste kosten
€ 300

Dekgeld drachtig
€ 1400

Breeding Fee Total
€ 1700

Sperma beschikbaar
Vers

Beschikbaar bij

Care4mare


Aanvullende info

Goedgekeurd bij: KWPN, Oldenburg, Westfalen,Rpsi


Foto's

Video's